Op deze pagina verschijnt het laatste nieuws over Bijbelstudies, cursussen en andere activiteiten en evenementen. Mocht je meer informatie willen, laat dit ons dan weten!

Dringende oproep schoonmaak

01-06-2023
Omdat de gemeente groeit zoeken we uitbreiding voor het schoonmaakteam. Op dit moment werken we met een team van ongeveer 10 gemeenteleden die trouw elke maand twee uurtjes op zaterdagochtend geven om het gebouw schoon te houden. Maar dat is lang niet meer genoeg! Wil jij ons komen helpen?

Extra Bijbelstudieavond met Chaim Malespin

18-05-2023
De Israëlische Chaim Malespin komt vrijdagavond 16 juni een Bijbelstudie geven in de Koningkerk

Mannenontbijt

05-04-2023
We zijn gestart met een Haarlems MANNENONTBIJT.  Vanaf 22 april is er elke 2 maanden een interkerkelijke samenkomst  in de stad. We hopen dat je trek hebt in een lekker ontbijt, maar ook dat je honger hebt om met elkaar te praten over de drukte in ons bestaan en tijd nemen voor God. 

Brochure Jaarthema

04-09-2022
Dit seizoen gaan we aan de slag met het jaarthema LEVEN DOOR GELOOF. Dit seizoen gaan we tijdens een flink aantal diensten de bijzonder rijke en diepe inhoud van de brief aan de Romeinen behandelen.

Dienst terugkijken?

24-07-2022
Dienst terugkijken? Dat kan! Bekijk hier de hele livestream van de dienst van afgelopen zondag!

Mijn Koningkerk App 2.0

01-04-2022
Verbondenheid, dat is het centrale thema van de vernieuwde app ‘Mijn Gemeente 2.0’. De app van kerkspot die al eerder bestond is naar aanleiding van dit thema volledig herzien, je zou het bijna een volledig vernieuwde app kunnen noemen.

Bijbelstudie Jacques Brunt terugkijken

08-02-2022
Bijbelstudie terugkijken? Dat kan! Bekijk hier de Bijbelstudie serie van Jacques Brunt met al thema: 'Als lijden ons deel is...'

Gemeentekring of contactgroep

16-12-2021
De afgelopen tijd hebben we je, aanvullend op de visie-avond, geïnformeerd over de start van gemeentekringen. We willen in week 3 van 2022 kunnen starten, maar dat heeft voorbereidingstijd nodig. Daarom aan u en aan jou de vraag om vóór 2 januari 2022 te reageren. Lees daarom dit bericht goed door!

Mijn Koningkerk

20-02-2020
Regelmatig wordt door gemeenteleden gevraagd om een adreslijst. Vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) publiceren wij geen adresboekjes meer maar bewaren we alle persoonsgegevens op één centrale plaats: Mijn Koningkerk. Op die manier kan iedereen inzien welke gegevens van hem of haar worden bewaard waarbij het ook mogelijk is om gegevens zelf te actualiseren.