Nieuws

Op deze pagina verschijnt het laatste nieuws over Bijbelstudies, cursussen en andere activiteiten en evenementen. Mocht je meer informatie willen, laat dit ons dan weten!

Concert Hineni

17-10-2021
Op 13 november geeft het Hineni Symfonie Orkest, onder leiding van chef-dirigent Ilia Belianko, een benefietconcert voor Israël in Haarlem.

Visieavond

17-10-2021
Meld je aan voor de visieavond op woensdag 27 oktober!

Dienst terugkijken?

03-10-2021
Dienst terugkijken? Dat kan! Bekijk hier de hele livestream van de dienst van afgelopen zondag!

Extra gift 2021

19-04-2021
Hartelijk dank voor alle grote én kleine giften die het afgelopen jaar zijn gedaan. Ondanks de voor velen lastige omstandigheden én alle beperkingen rondom de samenkomsten zijn de giften op hetzelfde niveau gebleven. Wat zijn we daar dankbaar voor! Als leidersteam van de Koningkerk ervaren we dit als een bemoediging én een bevestiging dat we met elkaar met de goede dingen bezig zijn.

Vieren doe je samen!

23-01-2021
Zondag 20 september is het thema voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt: Vieren doe je samen!

Triades

22-01-2021
Al enige tijd komen er signalen binnen dat er behoefte is aan een gemeentebreed gedragen vorm van (huis)kringen. Zoals reeds in de gemeentebrief is gecommuniceerd zijn we bezig geweest met het uitwerken van het idee om triades te vormen binnen onze gemeente. Op deze pagina vind je meer informatie hierover

Mijn Koningkerk App 2.0

08-10-2020
Verbondenheid, dat is het centrale thema van de vernieuwde app ‘Mijn Gemeente 2.0’. De app van kerkspot die al eerder bestond is naar aanleiding van dit thema volledig herzien, je zou het bijna een volledig vernieuwde app kunnen noemen.

Schoonmaak van het gebouw

24-09-2020
Het is natuurlijk fijn dat we weer diensten in de kerk kunnen houden en we hopen uiteraard dat de activiteiten die van het gebouw gebruik maken snel weer kunnen starten. En omdat het zeker in deze tijd in ieders belang is dat we een schoon gebouw hebben willen ook we iedereen de kans geven om een keer mee te helpen!

Alpha cursus

10-09-2020
Vraag je je af of er meer is tussen hemel en aarde? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijke geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!
1 2