Kids Place

Kids Place is de kindermiddag die wij één keer in de vijf weken organiseren voor kinderen die naar de basisschool gaan. We doen van alles: actieve spelletjes, knutselen, luisteren naar een Bijbelverhaal en we zingen allemaal leuke liedjes. We hebben iedere keer een ander thema en er zijn bijna altijd leuke prijzen te winnen!.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

De volgende keer: zaterdag 14 mei 2022

Op D.V.  zaterdag 14 mei is er weer Kids Place.

Vorige keer hebben we met elkaar het Paasfeest gevierd. Wat een mooi feest is dat, hé!

De vrienden van Jezus konden bijna niet geloven dat Hij echt weer leefde. Maar toen ze Hem hadden ontmoet, moesten ze het wel geloven.

Zaterdag luisteren we naar een verhaal over één van die vrienden van Jezus, zijn naam is Thomas. Ook benieuwd hoe het verhaal over Jezus en zijn vrienden verder gaat?

Dan moet je zaterdag zeker komen! Neem gezelllig een vriendje of vriendinnetje mee.

Iedereen van 4 t/m 12 jaar is van harte welkom!

Er is natuurlijk ook weer tijd voor knutselen, zingen en een leuk spel.   

Het kost maar 1,00 Euro. We beginnen om 13.30 uur en om 16.00 uur is het weer afgelopen.

Tot dan!

Het Kids Place TeamMeer informatie? Stuur een mailtje naar


________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jongensavond

De Jongensavond is een avond voor jongens uit de buurt die naar de middelbare school gaan. Het is één keer in de zes weken op vrijdagavond. De avond begint om 19.30 uur, waarbij we eerst verzamelen bij de hoofdingang van de Koningkerk. De avond eindigt om 21.30 uur.

De avond bestaat uit sporten en het luisteren naar kort stukje uit de Bijbel. Hou je van sporten of gewoon van gezelligheid? Kom dan gerust een keertje kijken en neem je vrienden mee!

Wil je meer weten? Mail dan naar: tieners@koningkerkhaarlem.nl

________________________________________________________________________________________________________________________________________

[Vervallen] Inloopochtend

InloopochtendVoor alle buurtbewoners (en anderen die daar zin in hebben) is er iedere dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur de gelegenheid om bij ons in een gezellige sfeer een kopje koffie of thee te komen drinken en een praatje te maken.

Ons gebouw is rolstoelvriendelijk. Er zijn geen drempels en er is een lift aanwezig. Wij nodigen u hierbij dus van harte uit om als het u schikt gerust eens aan te komen. U mag ook altijd iemand meenemen.

Wilt u meer weten? Mail dan naar: kerkindebuurt@koningkerkhaarlem.nl

 

_____________________________________________________________________________________________________________

[Vervallen] Gezamenlijke maaltijd

InloopmaaltijdIedere eerste woensdag van de maand nodigen we alle buurtbewoners (en anderen die daar zin in hebben) uit om bij ons tegen een geringe vergoeding van €5,00 de maaltijd te komen gebruiken. U bent om 18.00 uur van harte welkom.

We doen dit al sinds september 2007. Het is altijd reuze gezellig. Kom het gerust eens uitproberen en bedenk: u hoeft niet te koken, niet alleen te eten en niet af te wassen. Dat zijn dus heel wat voordelen op rij. Wel moet u zich uiterlijk de zaterdag voorafgaand aan de eerste woensdag opgeven door een strookje of een briefje in de brievenbus bij de kerk te doen met daarop uw naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u denkt te komen eten.

Wilt u meer weten? Mail dan naar: kerkindebuurt@koningkerkhaarlem.nl