Kerk in de buurt

Kids Place

Kids Place is de kindermiddag die wij één keer in de vijf weken organiseren voor kinderen die naar de basisschool gaan. We doen van alles: actieve spelletjes, knutselen, luisteren naar een Bijbelverhaal en we zingen allemaal leuke liedjes. We hebben iedere keer een ander thema en er zijn bijna altijd leuke prijzen te winnen!.

We willen graag dat jullie een hele leuke middag hebben en dat je iets hoort over wat de Heere Jezus allemaal voor ons heeft gedaan.

Eigenlijk moet je gewoon een keer komen kijken om te zien wat je er van vindt. De toegang is €1,00 en het is in de Koningkerk (ingang aan de Johannes de Breukstraat). We beginnen om 13.30 uur en om 16.00 uur is het weer afgelopen.

Wil je voor de volgende keer een uitnodiging ontvangen, mail dan je naam en adres naar: kidsplace@koningkerkhaarlem.nl 


 

Kids Place: zaterdag 12 juni 2021

De volgende Kids Place is op zaterdag 12 juni. We willen dan het seizoen op een feestelijke manier met elkaar afsluiten. Zet je de datum vast in de agenda? Binnenkort volgt hier meer informatie! 

Groetjes van het Kids Place team

 


Jongensavond

De Jongensavond is een avond voor jongens uit de buurt die naar de middelbare school gaan. Het is één keer in de zes weken op vrijdagavond. De avond begint om 19.30 uur, waarbij we eerst verzamelen bij de hoofdingang van de Koningkerk. De avond eindigt om 21.30 uur.

De avond bestaat uit sporten en het luisteren naar kort stukje uit de Bijbel. Hou je van sporten of gewoon van gezelligheid? Kom dan gerust een keertje kijken en neem je vrienden mee!

Wil je meer weten? Mail dan naar: tieners@koningkerkhaarlem.nl

La Vita

La Vita is een meidenavond voor meiden uit de buurt en uit onze gemeente, die naar de middelbare school gaan. Deze avond is ongeveer een keer in de maand. De avond begint om 19.30 en eindigt om 21.30 uur en vindt plaats in onze tienerruimte.

Op deze avonden doen we spelletjes, sporten we met elkaar, verdiepen we ons in de Bijbel en wordt er veel gekletst, heel veel.  

Er is altijd wat lekkers te eten en drinken en natuurlijk heel veel gezelligheid. Wij zouden het leuk vinden als jij ook een keer komt kijken en neem gerust een vriendin mee!

Wil je meer weten? Mail dan naar: tieners@koningkerkhaarlem.nl

Inloopochtend

InloopochtendVoor alle buurtbewoners (en anderen die daar zin in hebben) is er iedere dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur de gelegenheid om bij ons in een gezellige sfeer een kopje koffie of thee te komen drinken en een praatje te maken.

Ons gebouw is rolstoelvriendelijk. Er zijn geen drempels en er is een lift aanwezig. Wij nodigen u hierbij dus van harte uit om als het u schikt gerust eens aan te komen. U mag ook altijd iemand meenemen.

Wilt u meer weten? Mail dan naar: kerkindebuurt@koningkerkhaarlem.nl

Gezamenlijke maaltijd

InloopmaaltijdIedere eerste woensdag van de maand nodigen we alle buurtbewoners (en anderen die daar zin in hebben) uit om bij ons tegen een geringe vergoeding van €3,50 de maaltijd te komen gebruiken. U bent om 18.00 uur van harte welkom.

We doen dit al sinds september 2007. Het is altijd reuzegezellig. Kom het gerust eens uitproberen en bedenk: u hoeft niet te koken, niet alleen te eten en niet af te wassen. Dat zijn dus heel wat voordelen op rij. Wel moet u zich uiterlijk de zaterdag voorafgaand aan de eerste woensdag opgeven door een strookje of een briefje in de brievenbus bij de kerk te doen met daarop uw naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u denkt te komen eten.

Wilt u meer weten? Mail dan naar: kerkindebuurt@koningkerkhaarlem.nl