Kids Place

Kids Place is de kindermiddag die wij één keer in de zes weken organiseren voor kinderen die naar de basisschool gaan. We doen van alles: actieve spelletjes, knutselen, luisteren naar een Bijbelverhaal en we zingen allemaal leuke liedjes. We hebben iedere keer een ander thema en er zijn bijna altijd leuke prijzen te winnen!.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

De volgende keer: zaterdag 23 september 2023

Op D.V. zaterdag 23 september beginnen we weer met een nieuw Kids Place seizoen. 

We vinden het heel leuk als jij erbij bent!
 

Het thema voor deze middag is:  BESTE VRIENDEN

 

Omdat het op deze dag ook Nationale Burendag is, zijn ook alle vaders, moeders, opa's en oma's van harte welkom. 
Voor hen is er een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij en natuurlijk mogen ze gewoon meedoen met de knutsels en de spelletjes. 

Natuurlijk mag je vriendjes en vriendinnetjes meenemen. 
We luisteren ook weer naar een mooi verhaal uit de Bijbel. 

 

We beginnen om 13.30 uur en om 16.00 uur is het weer afgelopen. 
Het is deze keer helemaal gratis. 

 

Tot dan!

Het Kids Place Team


Meer informatie? Stuur een mailtje naar kidsplace@koningkerkhaarlem.nl


________________________________________________________________________________________________________________________________________

[Vervallen] Inloopochtend

InloopochtendVoor alle buurtbewoners (en anderen die daar zin in hebben) is er iedere dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur de gelegenheid om bij ons in een gezellige sfeer een kopje koffie of thee te komen drinken en een praatje te maken.

Ons gebouw is rolstoelvriendelijk. Er zijn geen drempels en er is een lift aanwezig. Wij nodigen u hierbij dus van harte uit om als het u schikt gerust eens aan te komen. U mag ook altijd iemand meenemen.

Wilt u meer weten? Mail dan naar: kerkindebuurt@koningkerkhaarlem.nl

 

_____________________________________________________________________________________________________________

[Vervallen] Gezamenlijke maaltijd

InloopmaaltijdIedere eerste woensdag van de maand nodigen we alle buurtbewoners (en anderen die daar zin in hebben) uit om bij ons tegen een geringe vergoeding van €5,00 de maaltijd te komen gebruiken. U bent om 18.00 uur van harte welkom.

We doen dit al sinds september 2007. Het is altijd reuze gezellig. Kom het gerust eens uitproberen en bedenk: u hoeft niet te koken, niet alleen te eten en niet af te wassen. Dat zijn dus heel wat voordelen op rij. Wel moet u zich uiterlijk de zaterdag voorafgaand aan de eerste woensdag opgeven door een strookje of een briefje in de brievenbus bij de kerk te doen met daarop uw naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u denkt te komen eten.

Wilt u meer weten? Mail dan naar: kerkindebuurt@koningkerkhaarlem.nl