Zie, Hij komt!

Je hebt er al eerder over kunnen lezen, vanaf woensdag 4 november is er een achtdelige bijbelstudieserie over het laatste bijbelboek met de veelzeggende titel: Openbaring. Wim Grandia zal deze serie met als titel ‘Zie, Hij komt!’ op een aantal plaatsen in Nederland gaan houden en dus ook bij ons in de Koningkerk. We leven in een bijzondere tijd, waar heel zaken gaande zijn die ons steeds dichterbij een wereld brengen, zoals deze wordt beschreven in Openbaring. Juist daarom is het belangrijk om na te denken over de inhoud van dit fascinerende bijbelboek.

Boodschap van hoop

Voor veel mensen is Openbaring echter een ondoorgrondelijk boek, dat alleen maar verwarring en angst veroorzaakt en waar je je ook als kerk maar beter niet te veel mee bezig kunt houden. Maar wat mis je dan een onvoorstelbaar krachtige boodschap van hoop, toekomst en overwinning. Waar het vanaf hoofdstuk 1 t/m 22 om draait en waar alles naar toe werkt is de aanstaande wederkomst van de Here Jezus en uiteindelijk de komst van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie over deze serie studieavonden.

Waar en wanneer?

De avonden worden gehouden in de grote zaal van de Koningkerk. Let op, in verband met de avondklok start om 18.30 tot uiterlijk 20.30!

  • 4 en 18 november 
  • 2 en 16 december
  • 6 en 20 januari
  • 3 en 17 februari - Reserveren voor 17 februari kan via deze link.

Voor deze studieavonden hebben we uiteraard ook te maken met een maximum aantal bezoekers van dertig personen. Je zult daarom net als voor de zondagse diensten moeten reserveren. 

Gelukkig is het mogelijk om op ons YouTube kanaal mee te kijken.

Je bent van harte welkom!

11-02-2021