Mijn Koningkerk App 2.0

Verbondenheid, dat is het centrale thema van de vernieuwde app ‘Mijn Gemeente 2.0’. De app van kerkspot die al eerder bestond is naar aanleiding van dit thema volledig herzien, je zou het bijna een volledig vernieuwde app kunnen noemen.

Naar aanleiding van feedback op de eerste app is er veel verandering doorgevoerd in de vernieuwde app. Het moest een tool zijn om snel informatie te kunnen vinden en ook de interactie te faciliteren, om te kunnen geven om en aan de gemeenschap. 

Centrale tijdlijn

De grootste verandering is de centrale tijdlijn. Er is een tijdlijn gemaakt, waardoor er automatisch de nieuwste berichten naar voren komen. Zo hoef je niets te missen van de activiteiten in de gemeente. 

Wat nog meer? 

Deze app bevat altijd het laatste nieuws, de preken (video of audio) en de agenda. Ook is het mogelijk om rechtstreeks via de app een gift te doen. Deze wordt dan automatisch eenmalig geincasseerd. Het overzicht van giften is ook te zien in de app. Verder is het ook mogelijk om je eigen gegevens bij te werken of die van je gezin.

Daarnaast biedt de app ook een besloten Gemeentegids. Via deze Gemeentegids is het mogelijk om snel contactgegevens van gemeenteleden op te zoeken. Deze optie is alleen beschikbaar zodra je bent ingelogd met je Mijn Koningkerk gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je deze gegevens nooit ontvangen of ben je ze kwijtgeraakt? Dan kun je deze gegevens (opnieuw) via support@koningkerkhaarlem.nl opvragen

Wil je meer lezen over deze app, dan verwijzen we je graag door naar de website van kerkspot

Upgraden is gemakkelijk

Je kunt gratis de nieuwste versie downloaden. Ben je benieuwd naar informatie? Op de website van Kerkspot is hier meer over te vinden. 

Wanneer je de app de eerste keer start, gebruik dan www.koningkerkhaarlem.nl als de app daarom vraagt.

 

01-04-2022