Bijbelstudie - Frank Ouweneel

Op dinsdagavond 8 maart en 5 april 2022 zal Frank Ouweneel deze studie geven in de grote kerkzaal van de Koningkerk.

Paulus zegt in Rom. 10 : 14 en 17: ”Hoe zullen zij in Hem geloven van Wie zij niet gehoord hebben. Het geloof is uit het horen van het Woord van God”. Dat betekent rechtstreeks dat elke christen de “plicht” heeft in zijn directe omgeving vanuit de Bijbel (die hij dan wel goed moet kennen) over het evangelie te spreken: ongelovige familie-leden, vrienden of collega’s aansporen hun zonden in te zien en te belijden, en Jezus Christus aan te nemen als hun persoonlijke Verlosser.

Dat dat niet eenvoudig is blijkt uit de “plankenkoorts” waaraan vele christenen lijden als zij willen getuigen en evangeliseren; want wat moet je bijvoorbeeld met veel voorkomende opmerkingen als “De Bijbel staat vol tegenstrijdigheden !”, “Waarom voorkwam God de zonde niet ?”, “Met de dood is alles uit !”, “Als God liefde is, waar komt dan alle ellende vandaan ?”, enzovoort, enzovoort.

Deze Bijbelstudie, die is opgebouwd uit theorie- en praktijk- sessies, wil de gelovigen bij hun “evangelie-bediening” helpen, want wat is er mooier voor een christen dan iemand tot Jezus te leiden.

Aanvang 19.30, zaal open vanaf 19.00. Iedereen is van harte welkom!

(In de buurt is het betaald parkeren, echter het is mogelijk om deze avonden gratis te parkeren bij De Schelp, ingang President Steijnstraat)

 

29-01-2022