Iedereen weer welkom!

Vanaf 5 juli is het voor iedereen weer mogelijk om onze diensten te bezoeken! Vergeet niet te reserveren, dit is nodig omdat er maximaal 80 plaatsten beschikbaar zijn.

Iedereen is weer welkom in onze dienst! Ook is er weer crèche en zondagsschool voor kinderen tot en met groep 8.

Wel houden we ons aan de regels die de overheid per 1 juli heeft ingesteld. Omdat we met die regels maximaal 80 mensen een plaats kunnen bieden is reserveren noodzakelijk.

Reserveren doe je bij voorkeur via het ticketsysteem via onze website. Via de link van de betreffende dienst in de agenda kom je bij de reservering voor die dienst terecht. Voor de diensten van juli zijn dat:

5 juli - Wim Grandia

12 juli - Gerrit van Valen

19 juli - Henri Koehorst

26 juli - Dirk van Genderen

Telefonisch aanmelden mag ook, via: 023-5251127 of via e-mail: secretariaat@koningkerkhaarlem.nl dan doen wij de reservering voor je!

Let op, medewerkers die zijn ingedeeld voor een taak op de zondagochtend hoeven niet te reserveren. Ben je niet ingedeeld? Maak dan een reservering!

Heb je vragen over de maatregelen die we hebben getroffen om de diensten veilig te houden? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we je een en ander uitleggen en ons Gebruiksplan doen toekomen.

28-06-2020