Livestream diensten

Volg de livestream van onze diensten via ons YouTube kanaal, elke zondag om 10.00!

De komende zondagen willen we onze diensten graag via internet gaan uitzenden. Dit betekent dat je de dienst niet hoeft te missen!

Hoe gaat dit in zijn werk? Op Youtube is er een kanaal aangemaakt van de Koningkerk (https://www.youtube.com/channel/UCszuiQxfMKPb6oU83GR6njg).

Voor iedereen die een wat uitgebreidere uitleg nodig heeft, is deze handleiding gemaakt waarin je kunt lezen hoe je het Youtube kanaal kunt vinden en hoe je je kunt abonneren op het kanaal!

Wij streven ernaar om elke zondagochtend de live stream vanaf 9.45 uur aan te hebben staan. Hierdoor kun je thuis de dienst volgen. Om 10.00 begint dan de dienst. Als je het niet red om de livestream vanaf 10.00 te volgen kun je altijd nog later aansluiten bij de livestream, terugspoelen en wanneer de livestream al afgelopen is, deze later voor beperkte tijd terugkijken op hetzelfde Youtube kanaal.

Het livestreamen is een nieuw iets voor ons en zal ook nog niet de eerste keren perfect gaan. Wij hopen dat je dit kunt begrijpen en dat je snapt dat er ook nog steeds (achter de schermen) aan gewerkt wordt. Mocht je nog meer vragen hebben over deze nieuwe manier van het volgen van een kerkdienst of ons feedback willen geven? Stuur dan even een mailtje naar: livestream@koningkerkhaarlem.nl

Wij hopen je op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben over deze nieuwe mogelijkheid.

het Techniek Team

13-03-2020