Mijn Koningkerk

Regelmatig wordt door gemeenteleden gevraagd om een adreslijst. Vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) publiceren wij geen adresboekjes meer maar bewaren we alle persoonsgegevens op één centrale plaats: Mijn Koningkerk. Op die manier kan iedereen inzien welke gegevens van hem of haar worden bewaard waarbij het ook mogelijk is om gegevens zelf te actualiseren.

Daarnaast biedt Mijn Koningkerk veel meer mogelijkheden. Mijn Koningkerk is het besloten deel van de website. De informatie op dit gedeelte is niet openbaar en alleen te zien voor gasten en deelgenoten van de Koningkerk. Via Mijn Koningkerk is het mogelijk adressen en telefoonnummers van gemeenteleden op te zoeken, interne documenten zoals brochures en nieuwsbrieven te bekijken en verjaardagen en jubilea van gemeenteleden te zien.

Wij gebruiken hiervoor het systeem van KerkSPOT. In dit filmpje is te zien hoe je kunt inloggen in Mijn Koningkerk. Beschik je nog niet over een gebruikersnaam en een wachtwoord? Hulp nodig? Stuur een mail aan: support@koningkerkhaarlem.nl

Tevens willen we op de zondagen 1 maart en 5 april na de dienst met een informatietafel staan om je vragen te beantwoorden en je te helpen met Mijn Koningkerk.

Ook is het mogelijk om op je telefoon een app te installeren.

     

Wanneer je de app de eerste keer start, gebruik dan www.koningkerkhaarlem.nl als de app daarom vraagt.

20-02-2020