Gebed voor Israël

Israël, Gods oogappel, verkeert in nood. Na de brute terreuraanval van Hamas met de vele doden en gewonden als gevolg, heeft Israël onze steun en gebed hard nodig!

Daarom roepen we je op om deel te nemen aan de Israël gebedsochtenden. De eerstvolgende is a.s. woensdagochtend 15 november om 10.15 uur. De koffiezaal aan de Kloppersingel is al om 09.40 open. Iedereen is welkom om samen voor Israël te kunnen bidden. De volgende data zullen via de agenda op onze website worden aangekondigd.

Daarnaast hebben we besloten om de opbrengsten van het kwartaaldoel van de zending dit kwartaal aan noodhulp voor Israël te doneren. Dat willen we doen via het noodfonds van Christenen voor Israel dat het geld doet toekomen aan verschillende organisaties die noodhulp verlenen. Uiteraard kun je zelf ook rechtstreeks aan Christenen voor Israel of andere betrouwbare organisaties doneren. Het al aangekondigde kwartaaldoel schuift daarmee op naar het eerste kwartaal van 2024.

Verder willen we je wijzen op onze brochure over Israël waarin we uitleggen waarom we als kerk achter Israël staan.

Wil je actueel nieuws over Israël volgen dan kan dat onder andere via de website van Christenen voor Israël, via de website van Israël Today of via het Telegram kanaal van Amir Tsarfati 

Vragen? Neem dan contact met ons op via info@koningkerkhaarlem.nl 

 

10-10-2023