Dringende oproep schoonmaak

Omdat de gemeente groeit zoeken we uitbreiding voor het schoonmaakteam. Op dit moment werken we met een team van ongeveer 10 gemeenteleden die trouw elke maand twee uurtjes op zaterdagochtend geven om het gebouw schoon te houden. Maar dat is lang niet meer genoeg! Wil jij ons komen helpen?

Op dit moment is er een team van ongeveer 10 gemeenteleden die trouw elke maand twee uurtjes op de zaterdagochtend geven om het gebouw schoon te houden onder leiding van Gré Stuurman. Daarnaast maakt Gré wekelijks op maandag een aantal basiszaken zoals het het sanitair en de toiletten schoon. De gemeente groeit en het gebouw wordt wekelijks intensief gebruikt. Dat is heel fijn natuurlijk, maar we willen graag dat alles fris en hygiënisch schoon blijft, zeker ook voor alle kinderen in de zondagschool- en crèche zalen. Met het huidige team kunnen we het helaas niet meer goed schoonhouden. We gebruiken het gebouw met elkaar, laten we er dan ook met elkaar zorg voor dragen!

Daarom zijn we dringend op zoek naar hulp! Wilt u of wil jij ons komen helpen? Het is een dankbare taak en een mooie gelegenheid om andere gemeenteleden te leren kennen!

Hulp voor door-de-week

We zoeken mensen die op wekelijkse basis Gré Stuurman willen helpen met het schoonhouden van de basis zaken zoals toiletten, sanitair, zondagschool ruimtes etc. Op dit moment wordt er op maandagochtend schoongemaakt door Gré maar zij wil dit niet meer alleen doen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die tijd hebben om op maandagochtend mee te helpen, van 09.00 - 11.00.

Mocht je niet (elke week) op maandagochtend kunnen maar wel op een andere dag overdag of 's avonds? Meld je dan ook graag aan, we proberen dan meerdere schoonmaakmomenten in de week te organiseren.

Uitbreiding van het zaterdagochtend team

Het is ook fijn als je één keer per maand kunt meedraaien in het zaterdagochtend team. Het kan natuurlijk zijn dat je een keer bent verhinderd, maar het is wel zo prettig te weten wanneer we op je kunnen rekenen. We starten om 09.00 en om 11.00 staat de koffie klaar zodat we met elkaar nog even gezellig afsluiten. Gré Stuurman coördineert deze ochtenden.

Hoe kan ik me opgeven?

Om mee te doen kun je je het beste even telefonisch opgeven of via Whatsapp op 06-55685044 of een mailtje sturen naar schoonmaak@koningkerkhaarlem.nl 

Je mag ook een keer vrijblijvend helpen op één van de zaterdagochtenden. De eerstvolgende zaterdagochtend is 24 juni om 09.00.

01-06-2023