Nieuws

Vaccinatie...

13-01-2021
Het covid-19 virus houdt de wereld alweer bijna een jaar in de greep en is dagelijks het onderwerp van gesprek in de media. Er wordt door velen dan ook reikhalzend naar “het vaccin”, als een soort verlosser, uitgekeken.

Zie, Hij komt!

13-01-2021
Je hebt er al eerder over kunnen lezen, vanaf woensdag 4 november start er een achtdelige bijbelstudieserie over het laatste bijbelboek met de veelzeggende titel: Openbaring. Wim Grandia zal deze serie met als titel ‘Zie, Hij komt!’ op een aantal plaatsen in Nederland gaan houden en dus ook bij ons in de Koningkerk. We leven in een bijzondere tijd, waar heel zaken gaande zijn die ons steeds dichterbij een wereld brengen, zoals deze wordt beschreven in Openbaring. Juist daarom is het belangrijk om na te denken over de inhoud van dit fascinerende bijbelboek.

Dienst terugkijken?

10-01-2021
Dienst terugkijken? Dat kan! Bekijk hier de hele livestream van de dienst van afgelopen zondag!

Aanmelden voor de dienst

08-10-2020
De afgelopen week waren kerken in Nederland het gesprek van de dag. De uitkomst? Er mogen maximaal 30 mensen per dienst aanwezig zijn. Daarom willen we je vragen om je voor bezoek aan de dienst vooraf aan te melden via onze website.

Mijn Koningkerk App 2.0

08-10-2020
Verbondenheid, dat is het centrale thema van de vernieuwde app ‘Mijn Gemeente 2.0’. De app van kerkspot die al eerder bestond is naar aanleiding van dit thema volledig herzien, je zou het bijna een volledig vernieuwde app kunnen noemen.

Vieren doe je samen!

27-09-2020
Zondag 20 september is het thema voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt: Vieren doe je samen!

Schoonmaak van het gebouw

24-09-2020
Het is natuurlijk fijn dat we weer diensten in de kerk kunnen houden en we hopen uiteraard dat de activiteiten die van het gebouw gebruik maken snel weer kunnen starten. En omdat het zeker in deze tijd in ieders belang is dat we een schoon gebouw hebben willen ook we iedereen de kans geven om een keer mee te helpen!

Alpha cursus voor vrouwen

10-09-2020
Vraag je je af of er meer is tussen hemel en aarde? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijke geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Triades

16-08-2020
Al enige tijd komen er signalen binnen dat er behoefte is aan een gemeentebreed gedragen vorm van (huis)kringen. Zoals reeds in de gemeentebrief is gecommuniceerd zijn we bezig geweest met het uitwerken van het idee om triades te vormen binnen onze gemeente. Op deze pagina vind je meer informatie hierover
1 2